Objavujte čaro balkánskej krajiny s odletom z Košíc. Letisko predstavilo ďalší charterový let


Z Košíc do Tirany len za dve hodiny. Objavujte krásy Balkánu

Foto: Objavujte čaro balkánskej krajiny s odletom z Košíc. Letisko predstavilo ďalší charterový let Foto: ilustračné/freepik.com/frimufilms

Prví cestujúci včera odleteli z košického letiska priamo do Albánska, čím cestovná kancelária Čedok odštartoval svoju letnú sezónu aj v metropole východu. Tá potrvá až do polovice septembra, pričom objavovať krásy balkánskej krajiny môžu cestujúci každý týždeň s odletom v pondelok.

Charterové lety sú k dispozícii pre 189 pasažierov, ktorí sa do Tirany dostanú približne za dve hodiny. Doteraz bolo možné do tohto hlavného mesta lietať len z Bratislavy, ponovom majú letové možnosti bližšie aj východniari.

„Slovákov to stále častejšie láka okrem známych a obľúbených destinácií aj na menej obvyklé miesta. Jedným z takých je aj Albánsko, ktoré sa objavuje v hľadáčiku cestovateľov čím ďalej častejšie a vlani sa s prehľadom stalo skokanom roka v našich predajoch,” uviedol country manažér Čedoku Juraj Sliacky.

Albánsko ponúka stovky kilometrov krásnych pláží, divoké hory, úchvatné jazerá či bohatú históriu. O zážitky na tomto mieste tak nie je núdza. Ak vás však táto krajina neláka, z pestrej ponuky košického letiska si zaručene vyberiete. Počas dovolenkovej sezóny môžete využiť lety do Turecka, Bulharska, Grécka, Chorvátska, Egypta, Španielska a ďalších zaujímavých letných destinácií.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj