Hurá do plaviek! Svoje brány otvorilo počas víkendu mestské kúpalisko v Strážskom


Mestské kúpalisko v Strážskom už otvorili. Aké sú ceny vstupu?

Foto: Hurá do plaviek! Svoje brány otvorilo počas víkendu mestské kúpalisko v Strážskom Foto: Facebook/Mesto Strážske - oficiálna stránka

Mestské kúpalisko v Strážskom otvorilo počas víkendu svoje brány. Po zimnej prestávke je pre verejnosť opäť k dispozícii miesto, kde sa môžu schladiť počas horúcich letných dní. A keďže majú počas najbližších dní udrieť vysoké teploty, návštevu tohto kúpaliska určite zvážte.

Otvorené bude každý deň v čase od 10:00 do 18:00 hod., v prípade nepriaznivého počasia bude zatvorené. Pozitívne je, že ceny vstupu sa oproti minulému roku nezmenili. Ak návštevníkom vyhladne, v areáli kúpaliska sa nachádza Bufet Kolkáreň s letnou terasou, kde pripravujú rýchle občerstvenie a osviežujúce nápoje. Počas víkendov bude atmosféru dotvárať Kultúrne leto s bohatým sprievodným programom.

Na kúpalisku sa nachádza jeden plavecký bazén s hĺbkou 1,8 metra, dva detské bazény a tri mini bazéniky pre najmenších. V areáli nájdete aj dve ihriská na plážový volejbal, jedno basketbalové ihrisko a preliezky pre deti.


Cenník vstupov:

Deti do 6 rokovzdarma
Deti od 6 do 15 rokov4 eurá
Deti od 15 rokov a dospelí7 eur
Rezidenčný vstup - deti od 6 do 15 rokov3 eurá
Rezidenčný vstup - dospelí5 eur
Občania mesta Strážske (ZŤP)zdarma
Držitelia ZŤP3 eurá
Občania mesta Strážske (Držitelia Jásnkeho plakety) zdarma
Permanentka (10 návštev) - deti od 6 do 15 rokov30 eur
Permanentka (10 návštev) - dospelí50 eur
Permanentka (20 návštev) - dospelí 80 eur

Kto chce na vstupe ušetriť, v ponuke je niekoľko možností. Zvýhodnené vstupné môžu využiť držitelia rezidenčnej či senior karty. Obe si môžu občania vybaviť v pokladni Mestského úradu počas stránkových hodín, musia však spĺňať určité požiadavky. Hlavne tú, aby boli občanmi mesta Strážske.

„Každá rezidenčná karta má jedinečné číslo, ktoré bude priradené k občanovi. Vďaka tejto karte občan mesta od 15 rokov ušetrí na každom vstupe 2 eurá. Detičky budú mať vďaka tomu celodenný vstup za 3 eurá. Vstup pre seniorov činí 3 eurá za celodenný vstup,” ozrejmilo mesto.

Zdroj: Facebook/Mesto Strážske - oficiálna stránka



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj