Mladé dievča mal v Barci prenasledovať a obťažovať neznámy muž na bicykli. Majte sa na pozore


Foto: Mladé dievča mal v Barci prenasledovať a obťažovať neznámy muž na bicykli. Majte sa na pozore Foto: Facebook/Mestská časť Košice - Barca

Mestská časť Košice - Barca na sociálnej sieti vyzvala svojich občanov, ale aj obyvateľov celého mesta, aby sa mali na pozore pred neznámym mužom, ktorý mal počas minulého štvrtka obťažovať a prenasledovať mladé dievča.

K spomínanej nepríjemnosti malo dôjsť v úseku od električkovej trase až po miestny cintorín. Incident bol nahlásený aj na polícii, avšak jeho totožnosť nie je nateraz známa. „Udalosť policajti preverujú v zmysle zákona o priestupkoch ako podozrenie zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bude vec na ďalšie konanie predložená orgánu, ktorý je príslušný vo veci ďalej konať, a to Okresnému úradu Košice,” uviedla polícia s tým, že ďalšie podobné podnety za posledné obdobie neeviduje.

Muž mal v tom čase na sebe čiernu šiltovku so žltým nápisom, tmavé oblečenie a svetlomodrú mikinu. Pobyhoval sa na bicykli. 
Ak muža na fotografii spoznávate, mali by ste ho nahlásiť na polícii.


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: