Čakáte na vlak? Možno sa nedočkáte. Viaceré spoje v Košickom kraji majú výluky


Foto: Čakáte na vlak? Možno sa nedočkáte. Viaceré spoje v Košickom kraji majú výluky
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/ZSSK

Železničná spoločnosť Slovensko informuje o aktuálnych výlukách na viacerých tratiach na východe Slovenska z dôvodu prebiehajúcich úprav infraštruktúry. Na dotknutých úsekoch preto nebudú jazdiť vlaky a dopravca za nich nasadil náhradnú autobusovú dopravu.

Obmedzenia budú trvať od pondelka 27. mája do piatka 31. mája v rôznom rozsahu na trati:

  • Košice – Hidasnémeti (27. – 28. 5.)
  • Markušovce – Spišská Nová Ves (27. – 28. 5.): Od 8:30 do 13:30 hod. bude výstup, respektíve nástup do/z vlakov na železničnej zastávke Teplička nad Hornádom v smere Spišská Nová Ves na opačnej strane, vľavo v smere jazdy vlaku.
  • Margecany – Krompachy (28. 5.): Od 8:30 do 11:30 hod. bude výstup, respektíve nástup do/z vlakov na železničných zastávkach Richnava a Kluknava v smere Krompachy na opačnej strane, vľavo v smere jazdy vlaku.
  • Spišská Nová Ves – Markušovce (29. – 31. 5.): Od 7:45 do 13:30 hod. bude výstup, respektíve nástup do/z vlakov na železničnej zastávke Teplička nad Hornádom v smere Markušovce na opačnej strane, vľavo v smere jazdy vlaku.

Dotknuté spoje môžu mať podľa dopravcu meškanie približne 15 minút, pri väčšom meškaní nie je zaručené čakanie prípojných vlakov.

Rozpis konkrétnych vlakov, ktoré budú nahradené autobusovou dopravou nájdete v priloženom fotoalbume.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac: