Hrôza na košickej stanici: Chodkyňa zostala zakliesnená pod kolesami, autobus ju vliekol za sebou niekoľko metrov


Chodkyňu zrazil autobus na stanici, vliekol ju niekoľko metrov za sebou

Foto: Hrôza na košickej stanici: Chodkyňa zostala zakliesnená pod kolesami, autobus ju vliekol za sebou niekoľko metrov Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Košická polícia informuje na sociálnej sieti o nešťastnej udalosti, ku ktorej došlo v pondelok 20. mája na košickej autobusovej stanici. Vodič autobusu medzimestskej dopravy narazil v blízkosti nástupišťa vozidlom do chodkyne, ktorá v tom čase prechádzala po vozovke smerom na perón.

Dôsledkom nárazu chodkyňa spadla na cestu a ostala tam ležať. Podľa informácií od polície si ju šofér nevšimol a prešiel autobusom ponad ňu. Žena ostala zakliesnená v úrovni prednej nápravy a predného pravého kolesa, pričom ju vliekol za sebou a šúchal po ceste približne 200 metrov.

Krik zakliesnenej ženy započul vodič až po zastavení pri peróne a vystúpení z vozidla, pričom okamžite za pomoci ďalších prítomných ľudí chodkyňu vytiahli spod kolies autobusu. Žena utrpela ťažké zranenia a aktuálne je hospitalizovaná v košickej nemocnici.

Vodiča autobusu podrobili dychovej skúške, tá však prítomnosť alkoholu nepotvrdila. „Košický policajný vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví,” uviedla polícia.

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Košický kraj